Skip to main content

עוגיות שוקוציפס

עוגיות שוקוציפס לבן תפוז

2 ¼ קמח קונדיטור

1 כוס סוכר חום

½ כפית סודה שתיה

2 ביצים

קורט מלח

100 גר חמאה

צוקוציפס לבנים

1 כפית תמצית תפוז

מחממים תנור 180 מצ

ערבוב – סוכר עם חמאה, ביצים, אז סודה ותמצית, אז מלח וקמח ואז שוקולדים

אופים 25 דק


שוקוציפס חום וניל

¼ 2 קמח קונדיטור

1 כוס סוכר + ½ חום

½ כפית סודה שתיה

2 ביצים

קורט מלח

100 גר חמאה

צוקוציפס חום

1 כפית תמצית וניל

Comments

Popular posts from this blog

פרגיות של חיים כהן

מרכיבים: 8   יחידות סטייק פרגית   - פרגיות נקיות משומן ועצמות 1   יחידות בצל   - מגורר בפומפיה 1   יחידות לימון   - סחוט טרי 1   יחידות פלפל חריף   - חתוך לטבעות 1   כפית/ות כמון 1   כפית/ות פפריקה מעושנת 1   יחידות אבקת קארי   - קארי צהוב 1/2   כפית/ות פלפל שחור 1/2   כפית/ות מלח 5   יחידות שום (שיניים)   - חתוכות לטבעות דקות     אופן ההכנה: בתוך קערה או קופסא בעלת מכסה מערבבים יחד את כל חומרי המשרה, מערבבים היטב עד לאיחוד המשרה. מכניסים את הפרגיות למשרה ומכסים היטב בנוזלי המשרה, מכסים ואוטמים היטב. מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הפרגיות והמשרה ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו על הגריל בערב. על מנגל עם פחמים, בחום בינוני, צולים את הפרגיות הופכים פעם אחת בלבד, בזמן הצליה על הצד הראשון ניתן למרוח מהמשרה לצורך העצמת טעמים.

פסטו של חיים כהן

עוגת בננה אופה לחם