מצרכים
2 בטטות קלופות חתוכות גס
4 גזרים חתוכים גס
200 גר דלעת חתוכה גס
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קלופות
כפית ג`ינג`ר קצוץ
קורט אגוז מוסקט
פחית חלב קוקוס
2-2.5 ליטר ציר עוף/ירקות/מים
חצי חבילת כוסברה/עירית קצוצה
מעט שמן זית לטיגון
קורט אגוז מוסקט
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
1.מחממים שמן זית בסיר גדול,מאדים את הבצל לכדי שקיפות,מוסיפים שום ומטגנים עוד כחצי דקה.
2.מוסיפים לסיר את הירקות הכתומים ,מתבלים במלח,פלפל,ג`ינג`ר ואגוז מוסקט, מכסים בציר עוף/ירקות/מים ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
3.טוחנים את המרק מוסיפים חלב קוקוס/שמנת מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 10 דקות,מכבים להבה מוסיפים כוסברה/עירית ומגישים .
Comments
Post a Comment