מצרכים:
320 גר או ½2 כוסות קמח ללא גלוטן ("קונדיטור")
4 כפות אבקת קקאו
150 גרם חמאה
¼ כפית אבקת אפיה
170 גר או 1 כוס סוכר
2 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית מי ורדים
פצפוצי שוקולד
תבנית אפייה שטוחה, משומנת
הכנה:
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).
שמים את הקמח, הקקאו, החמאה והסוכר במערבל או במעבד מזון, ומעבדים לתערובת פירורית.
מוסיפים את הביצה והרום ומעבדים לבצק אחיד.
מקררים לשעה
מרדדים לעלה, שוטחים בתבנית ואופים 20 דק בחום 200,.
בתום האפייה, חותכים את הבצק החם למעוינים.
Comments
Post a Comment