Skip to main content

עוגיות קקאו

מצרכים:

320 גר או ½2 כוסות קמח ללא גלוטן ("קונדיטור")
4 כפות אבקת קקאו
150
גרם חמאה
¼ כפית אבקת אפיה
170 גר או 1 כוס סוכר
2 ביצה
1
כפית תמצית וניל
1
כפית תמצית מי ורדים
פצפוצי שוקולד
תבנית אפייה שטוחה, משומנת

הכנה:
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).
שמים את הקמח, הקקאו, החמאה והסוכר במערבל או במעבד מזון, ומעבדים לתערובת פירורית.
מוסיפים את הביצה והרום ומעבדים לבצק אחיד.
מקררים לשעה

מרדדים לעלה, שוטחים בתבנית ואופים 20 דק בחום 200,.
בתום האפייה, חותכים את הבצק החם למעוינים.

Comments

Popular posts from this blog

פרגיות של חיים כהן

מרכיבים: 8   יחידות סטייק פרגית   - פרגיות נקיות משומן ועצמות 1   יחידות בצל   - מגורר בפומפיה 1   יחידות לימון   - סחוט טרי 1   יחידות פלפל חריף   - חתוך לטבעות 1   כפית/ות כמון 1   כפית/ות פפריקה מעושנת 1   יחידות אבקת קארי   - קארי צהוב 1/2   כפית/ות פלפל שחור 1/2   כפית/ות מלח 5   יחידות שום (שיניים)   - חתוכות לטבעות דקות     אופן ההכנה: בתוך קערה או קופסא בעלת מכסה מערבבים יחד את כל חומרי המשרה, מערבבים היטב עד לאיחוד המשרה. מכניסים את הפרגיות למשרה ומכסים היטב בנוזלי המשרה, מכסים ואוטמים היטב. מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הפרגיות והמשרה ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו על הגריל בערב. על מנגל עם פחמים, בחום בינוני, צולים את הפרגיות הופכים פעם אחת בלבד, בזמן הצליה על הצד הראשון ניתן למרוח מהמשרה לצורך העצמת טעמים.

פסטו של חיים כהן

עוגת בננה אופה לחם