Skip to main content

הסלטים שלי

סלט לוביה

לוביה מושרית לפחות 12 שעות, מבושלת במים

בצל ירוק

בצל

כוסברה צרור

פלפל מוחמץ קופסא

מיץ לימון

שמן זית

מלח פלפל

סלט עדשים

גרגירים מושרים לפחות 4 שעות, מבושלים

בצל קצוץ

כוסברה קצוצה

מלח פלפל שמן זית מיץ לימון

חומוס גרגירים

גרגירים מושרים לפחות 24 שעות, מבושלים מקולפים

בצל מוקפץ עם פטריות מלח וכמון מזרחי

שום טרי חתוך

לערבב

סלט כרוב:

חצי כרוב חתוך דק

3 בצל ירוק

4 שיני שום חתוכות לרצועות

חופן חמוציות מיובשות

חופן שקדים מוקפצים

כוס רוטב: שליש חומץ, שליש שמן

מלח פלפל

סלט כרובית:

כרובית גרוסה

פקאן סיני

3 בצל ירוק

המון פטרוזיליה

מיונז מלח פלפל

סלט קינואה

כוס קינואה

תרד 300

שמיר שליש

בצל ירוק

חבילת בולגרית

רבע כוס חומץ אדום

מלח פלפל

שמן זית

Comments

Popular posts from this blog

פרגיות של חיים כהן

מרכיבים: 8   יחידות סטייק פרגית   - פרגיות נקיות משומן ועצמות 1   יחידות בצל   - מגורר בפומפיה 1   יחידות לימון   - סחוט טרי 1   יחידות פלפל חריף   - חתוך לטבעות 1   כפית/ות כמון 1   כפית/ות פפריקה מעושנת 1   יחידות אבקת קארי   - קארי צהוב 1/2   כפית/ות פלפל שחור 1/2   כפית/ות מלח 5   יחידות שום (שיניים)   - חתוכות לטבעות דקות     אופן ההכנה: בתוך קערה או קופסא בעלת מכסה מערבבים יחד את כל חומרי המשרה, מערבבים היטב עד לאיחוד המשרה. מכניסים את הפרגיות למשרה ומכסים היטב בנוזלי המשרה, מכסים ואוטמים היטב. מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הפרגיות והמשרה ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו על הגריל בערב. על מנגל עם פחמים, בחום בינוני, צולים את הפרגיות הופכים פעם אחת בלבד, בזמן הצליה על הצד הראשון ניתן למרוח מהמשרה לצורך העצמת טעמים.

פסטו של חיים כהן

עוגת בננה אופה לחם