מצרכים:
350 ג שוקולד מריר
1/3 כוס שמנת מתוקה
350 חמאה, אבל אני משתמשת ב 200 (וגם זה הרבה... זה בכל זאת בני)
1 כוס סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס (אף פעם לא שמתי)
6 ביצים מופרדות
הכנה:
ממיסים את השוקולד, שמנת, חמאה 3/4 כוס סוכר וקפה לתערובת חלקה.
מוסיפים את החלמונים אחד אחד, וטורפים היטב לאחר כל הוספה (זהירות לא לעשות חביתה!)
מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקצף נוקשה, מקפלים לשוקולד.
יוצקים לתבנים, אופים שעה בחום 160 (קצת נמוך), מורידים את החום ל 120 ואופים 15 דקות נוספות.
אם אוכלים מיד זה כמו סופלה, אבל לפי המתכון צריך לשמור במקרר למשך לילה.
מגישים עם רוטב וניל או גלידת וניל:)
Comments
Post a Comment