Skip to main content

פשטידת אטריות

250 גרם איטריות רחבות
100 גר קשקבל מגוררת
2 גביעי שמנת חמוצה
2 ביצים
150 אווז מעושן חתוך לקוביות
מלח פלפל
הקרמה: 30 גרם חמאה, 50 גרם גבנץ, 

הכנה: מבשלים ושוטפים את האיטריות
מטגנים את האווז, מערבבים בקערה את כל המרכיבים עם האווז
מסדרים בתבנית עגולה 24 משומנת, מסדרים מעליה קוביותחמאה וגבנץ, אופים ב- 180 מצ 10 דקות.

Comments

Popular posts from this blog

פרגיות של חיים כהן

מרכיבים: 8   יחידות סטייק פרגית   - פרגיות נקיות משומן ועצמות 1   יחידות בצל   - מגורר בפומפיה 1   יחידות לימון   - סחוט טרי 1   יחידות פלפל חריף   - חתוך לטבעות 1   כפית/ות כמון 1   כפית/ות פפריקה מעושנת 1   יחידות אבקת קארי   - קארי צהוב 1/2   כפית/ות פלפל שחור 1/2   כפית/ות מלח 5   יחידות שום (שיניים)   - חתוכות לטבעות דקות     אופן ההכנה: בתוך קערה או קופסא בעלת מכסה מערבבים יחד את כל חומרי המשרה, מערבבים היטב עד לאיחוד המשרה. מכניסים את הפרגיות למשרה ומכסים היטב בנוזלי המשרה, מכסים ואוטמים היטב. מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הפרגיות והמשרה ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו על הגריל בערב. על מנגל עם פחמים, בחום בינוני, צולים את הפרגיות הופכים פעם אחת בלבד, בזמן הצליה על הצד הראשון ניתן למרוח מהמשרה לצורך העצמת טעמים.

פסטו של חיים כהן

עוגת בננה אופה לחם