תבנית 24
100 גרם שקד מולבן
100 גרם לוז טבעי
4 כפות סילאן
מרסקים גס ואופים 10 דקות ב- 200 מעלות. מצננים
2 כפות צימוקים
כפית קינמון
4 תפוחים פרוסים לפרוסות דקות
מערבבים ושמים על תחתית האגוזים
בצק
3 ביצים גדולות מופרדות
רבע כוס סילאן
רבע כוס מיפל
כפית תמצית וניל
כפית גרידת לימון
רבע כוס מיץ תפוחים
כוס ורבע קמח דגש
כפית וחצי אבקת אפיה
מקציפים חלבונים
מערבבים את שאר החומרים - נוזליים קודם
מקפלים לקצף
אופים 45 דקות 170 מעלות
מצננים על רשת
מגישים הפוך עם מייפל
100 גרם שקד מולבן
100 גרם לוז טבעי
4 כפות סילאן
מרסקים גס ואופים 10 דקות ב- 200 מעלות. מצננים
2 כפות צימוקים
כפית קינמון
4 תפוחים פרוסים לפרוסות דקות
מערבבים ושמים על תחתית האגוזים
בצק
3 ביצים גדולות מופרדות
רבע כוס סילאן
רבע כוס מיפל
כפית תמצית וניל
כפית גרידת לימון
רבע כוס מיץ תפוחים
כוס ורבע קמח דגש
כפית וחצי אבקת אפיה
מקציפים חלבונים
מערבבים את שאר החומרים - נוזליים קודם
מקפלים לקצף
אופים 45 דקות 170 מעלות
מצננים על רשת
מגישים הפוך עם מייפל
Comments
Post a Comment