Skip to main content

עוגת תפוחים

תבנית 24
100 גרם שקד מולבן
100 גרם לוז טבעי
4 כפות סילאן

מרסקים גס ואופים 10 דקות ב- 200 מעלות. מצננים

2 כפות צימוקים
כפית קינמון
4 תפוחים פרוסים לפרוסות דקות

מערבבים ושמים על תחתית האגוזים

בצק
3 ביצים גדולות מופרדות
רבע כוס סילאן
רבע כוס מיפל
כפית תמצית וניל
כפית גרידת לימון
רבע כוס מיץ תפוחים
כוס ורבע קמח דגש
כפית וחצי אבקת אפיה

מקציפים חלבונים
מערבבים את שאר החומרים - נוזליים קודם
מקפלים לקצף

אופים 45 דקות 170 מעלות
מצננים על רשת
מגישים הפוך עם מייפל

Comments

Popular posts from this blog

פרגיות של חיים כהן

מרכיבים: 8   יחידות סטייק פרגית   - פרגיות נקיות משומן ועצמות 1   יחידות בצל   - מגורר בפומפיה 1   יחידות לימון   - סחוט טרי 1   יחידות פלפל חריף   - חתוך לטבעות 1   כפית/ות כמון 1   כפית/ות פפריקה מעושנת 1   יחידות אבקת קארי   - קארי צהוב 1/2   כפית/ות פלפל שחור 1/2   כפית/ות מלח 5   יחידות שום (שיניים)   - חתוכות לטבעות דקות     אופן ההכנה: בתוך קערה או קופסא בעלת מכסה מערבבים יחד את כל חומרי המשרה, מערבבים היטב עד לאיחוד המשרה. מכניסים את הפרגיות למשרה ומכסים היטב בנוזלי המשרה, מכסים ואוטמים היטב. מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הפרגיות והמשרה ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו על הגריל בערב. על מנגל עם פחמים, בחום בינוני, צולים את הפרגיות הופכים פעם אחת בלבד, בזמן הצליה על הצד הראשון ניתן למרוח מהמשרה לצורך העצמת טעמים.

פסטו של חיים כהן

עוגת בננה אופה לחם