מסננים גרגרי חומוס מקופסת שימורים אחת (560 גר') ושוטפים היטב במי ברז עד שהמים יוצאים שקופים
מערבבים עם כף אחת לפחות שמן זית ומוסיפים מלח גס, פלפל שחור, כפית אחת של פפריקה מתוקה, וכפית אחת של כמון.
מערבבים היטב.
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך כ-17 עד 20 דקות, או עד שהגרגרים שחומים מעט וקריספיים. מגישים חם.
מערבבים עם כף אחת לפחות שמן זית ומוסיפים מלח גס, פלפל שחור, כפית אחת של פפריקה מתוקה, וכפית אחת של כמון.
מערבבים היטב.
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך כ-17 עד 20 דקות, או עד שהגרגרים שחומים מעט וקריספיים. מגישים חם.
Comments
Post a Comment