8 שוקיים
4-5 תפוחי אדמה פרוסים ל- 1 סמ (או 0.5 קג ארטישוק ירושלמי ו-3 בטטות)
1/3 כוס שמן
ראש שום חצוי לרוחב
מלח פלפל
הכנה:
מתבלים את השוקיים במלח ופלפל. מחממים את השמן בסיר ומזהיבים את השוקיים היטב משני הצדדים. מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר את תפו"א ומטגנים אותם עד שמזהיבים. מוציאים ומעבירים לקערה. מתבלים במלח ופלפל ושוב מטלטלים. מניחים בצד.
מסדרים את שוקי העוף בתחתית הסיר ומעליהם את התפוא. שמים את שני חצאי ראש השום בין הירקות. מוסיפים חצי כוס מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים שעה.
מוסיפים לסיר את תפו"א ומטגנים אותם עד שמזהיבים. מוציאים ומעבירים לקערה. מתבלים במלח ופלפל ושוב מטלטלים. מניחים בצד.
מסדרים את שוקי העוף בתחתית הסיר ומעליהם את התפוא. שמים את שני חצאי ראש השום בין הירקות. מוסיפים חצי כוס מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים שעה.
Comments
Post a Comment