Skip to main content

קנלוני

מצרכים

מרכיבים לתערובת הגבינות
0.5 ק"ג פלפלים קלויים בשני צבעים פרוסים לרצועות
0.5 ק"ג פטריות שמפיניון מוקפצות
300ג חציל חתוך לאצבעות ומטוגן
100ג בזיליקום קצוץ
500 ג גבינת פטה מגורדת
150ג גבינת רוקפור מגורדת
500ג גבינת מוצרלה מגורדת

מרכיבים רוטב בשמל( לקנלוני)
200מל ליטר חלב
30 גרם חמאה
30 גרם קמח

אופן ההכנה

1. מערבבים את כל המצרכים של תערובת הגבינות לתערובת אחידה והמילוי מוכן.
2. ממיסים חמאה בכלי מתאים לאחר שהחמאה מומסת מוסיפים את הקמח ובעזרת מטרפה מערבבים עד למצב שכל הקמח נספג בחמאה.
3. לאחר שהקמח נספג בחמאה מוסיפים את החלב ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
4. מטבלים במעט מלח פלפל לבן טחון ואגוז מוסקט.
5. מעבירים לכלי אחר דרך מסננת ומקררים.

הכנת הקנלוני
6. ממלאים דפי לזניה שהושרו במים חמים בתערובת גבינות מגלגלים לצינורות ומסדרים במגש אפייה.
7. יוצקים את הרוטב בשמל מעל ומכניסים לאפייה עד שמשחים.
8. מגישים בליווי פרמזן מותכת מעל ורוטב שמנת עגבניות.

Comments

Popular posts from this blog

פרגיות של חיים כהן

מרכיבים: 8   יחידות סטייק פרגית   - פרגיות נקיות משומן ועצמות 1   יחידות בצל   - מגורר בפומפיה 1   יחידות לימון   - סחוט טרי 1   יחידות פלפל חריף   - חתוך לטבעות 1   כפית/ות כמון 1   כפית/ות פפריקה מעושנת 1   יחידות אבקת קארי   - קארי צהוב 1/2   כפית/ות פלפל שחור 1/2   כפית/ות מלח 5   יחידות שום (שיניים)   - חתוכות לטבעות דקות     אופן ההכנה: בתוך קערה או קופסא בעלת מכסה מערבבים יחד את כל חומרי המשרה, מערבבים היטב עד לאיחוד המשרה. מכניסים את הפרגיות למשרה ומכסים היטב בנוזלי המשרה, מכסים ואוטמים היטב. מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הפרגיות והמשרה ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו על הגריל בערב. על מנגל עם פחמים, בחום בינוני, צולים את הפרגיות הופכים פעם אחת בלבד, בזמן הצליה על הצד הראשון ניתן למרוח מהמשרה לצורך העצמת טעמים.

פסטו של חיים כהן

עוגת בננה אופה לחם