מצרכים
מרכיבים לתערובת הגבינות
0.5 ק"ג פלפלים קלויים בשני צבעים פרוסים לרצועות
0.5 ק"ג פטריות שמפיניון מוקפצות
300ג חציל חתוך לאצבעות ומטוגן
100ג בזיליקום קצוץ
500 ג גבינת פטה מגורדת
150ג גבינת רוקפור מגורדת
500ג גבינת מוצרלה מגורדת
מרכיבים רוטב בשמל( לקנלוני)
200מל ליטר חלב
30 גרם חמאה
30 גרם קמח
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המצרכים של תערובת הגבינות לתערובת אחידה והמילוי מוכן.
2. ממיסים חמאה בכלי מתאים לאחר שהחמאה מומסת מוסיפים את הקמח ובעזרת מטרפה מערבבים עד למצב שכל הקמח נספג בחמאה.
3. לאחר שהקמח נספג בחמאה מוסיפים את החלב ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
4. מטבלים במעט מלח פלפל לבן טחון ואגוז מוסקט.
5. מעבירים לכלי אחר דרך מסננת ומקררים.
הכנת הקנלוני
6. ממלאים דפי לזניה שהושרו במים חמים בתערובת גבינות מגלגלים לצינורות ומסדרים במגש אפייה.
7. יוצקים את הרוטב בשמל מעל ומכניסים לאפייה עד שמשחים.
8. מגישים בליווי פרמזן מותכת מעל ורוטב שמנת עגבניות.
מרכיבים לתערובת הגבינות
0.5 ק"ג פלפלים קלויים בשני צבעים פרוסים לרצועות
0.5 ק"ג פטריות שמפיניון מוקפצות
300ג חציל חתוך לאצבעות ומטוגן
100ג בזיליקום קצוץ
500 ג גבינת פטה מגורדת
150ג גבינת רוקפור מגורדת
500ג גבינת מוצרלה מגורדת
מרכיבים רוטב בשמל( לקנלוני)
200מל ליטר חלב
30 גרם חמאה
30 גרם קמח
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המצרכים של תערובת הגבינות לתערובת אחידה והמילוי מוכן.
2. ממיסים חמאה בכלי מתאים לאחר שהחמאה מומסת מוסיפים את הקמח ובעזרת מטרפה מערבבים עד למצב שכל הקמח נספג בחמאה.
3. לאחר שהקמח נספג בחמאה מוסיפים את החלב ומערבבים עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
4. מטבלים במעט מלח פלפל לבן טחון ואגוז מוסקט.
5. מעבירים לכלי אחר דרך מסננת ומקררים.
הכנת הקנלוני
6. ממלאים דפי לזניה שהושרו במים חמים בתערובת גבינות מגלגלים לצינורות ומסדרים במגש אפייה.
7. יוצקים את הרוטב בשמל מעל ומכניסים לאפייה עד שמשחים.
8. מגישים בליווי פרמזן מותכת מעל ורוטב שמנת עגבניות.
Comments
Post a Comment