חומרים
1 כוס עדשים מושרות לפחות 4 שעות
1 כוס אורז
1/4 כוס שמן
3-4 בצלים
2 כפות מלח
פלפל
הכנה
לערבב בסיר את האורז, העדשים, המלח, 1.5 כוס מנוזלי ההשריה של העדשים והשמן
להרתיח עם מכסה פתוח ואז לסגור ולהעביר לאש הכי קטנה ל- 25 דק
עם סיום הזמן לסגור את האש ולא לפתוח את הסיר לעוד 20 דק
לערבב את התבשיל עם הבצל המטוגן שהוכן במחבת נפרדת
1 כוס עדשים מושרות לפחות 4 שעות
1 כוס אורז
1/4 כוס שמן
3-4 בצלים
2 כפות מלח
פלפל
הכנה
לערבב בסיר את האורז, העדשים, המלח, 1.5 כוס מנוזלי ההשריה של העדשים והשמן
להרתיח עם מכסה פתוח ואז לסגור ולהעביר לאש הכי קטנה ל- 25 דק
עם סיום הזמן לסגור את האש ולא לפתוח את הסיר לעוד 20 דק
לערבב את התבשיל עם הבצל המטוגן שהוכן במחבת נפרדת
Comments
Post a Comment