מרכיבים
800 גר' תרד (שקית אחת של תרד, פרי גליל)
100 גר' חמאה
150 גר' קמח
שמנת מתוקה
100 גר' חמאה
150 גר' קמח
שמנת מתוקה
קורט מלח
2 שיני שום כתושות
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שחור גרוס טרי
2 שיני שום כתושות
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שחור גרוס טרי
תבשיל תרד - אופן ההכנה1. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת רביכה חלקה.
2. מוסיפים לרביכה את השמנת המתוקה, מערבבים ומתבלים במלח, שום כתוש, אגוז מוסקט ופלפל שחור.
3. מוסיפים את התרד לסיר ומערבבים. מבשלים עד לקבלת מרקם דייסתי וסמיך
Comments
Post a Comment