Skip to main content

תבשיל תרד

מרכיבים

800 גר' תרד (שקית אחת של תרד, פרי גליל)
100 גר' חמאה
150 גר' קמח
שמנת מתוקה
קורט מלח
2 שיני שום כתושות
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שחור גרוס טרי

תבשיל תרד - אופן ההכנה1. ממיסים את החמאה בסיר, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת רביכה חלקה.
2. מוסיפים לרביכה את השמנת המתוקה, מערבבים ומתבלים במלח, שום כתוש, אגוז מוסקט ופלפל שחור.
3. מוסיפים את התרד לסיר ומערבבים. מבשלים עד לקבלת מרקם דייסתי וסמיך

Comments

Popular posts from this blog

פרגיות של חיים כהן

מרכיבים: 8   יחידות סטייק פרגית   - פרגיות נקיות משומן ועצמות 1   יחידות בצל   - מגורר בפומפיה 1   יחידות לימון   - סחוט טרי 1   יחידות פלפל חריף   - חתוך לטבעות 1   כפית/ות כמון 1   כפית/ות פפריקה מעושנת 1   יחידות אבקת קארי   - קארי צהוב 1/2   כפית/ות פלפל שחור 1/2   כפית/ות מלח 5   יחידות שום (שיניים)   - חתוכות לטבעות דקות     אופן ההכנה: בתוך קערה או קופסא בעלת מכסה מערבבים יחד את כל חומרי המשרה, מערבבים היטב עד לאיחוד המשרה. מכניסים את הפרגיות למשרה ומכסים היטב בנוזלי המשרה, מכסים ואוטמים היטב. מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הפרגיות והמשרה ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו על הגריל בערב. על מנגל עם פחמים, בחום בינוני, צולים את הפרגיות הופכים פעם אחת בלבד, בזמן הצליה על הצד הראשון ניתן למרוח מהמשרה לצורך העצמת טעמים.

פסטו של חיים כהן

עוגת בננה אופה לחם