המצרכים
2 חפיסות (400 גר') ביסקוויט פתי בר ללא גלוטן של אֹסם
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל (של אֹסם)
1 כוס חלב 3%
1 גבינת שמנת 5% בטעם טבעי
200 גר' שוקולד מריר (פתיתים/מטבעות או חתוך לקוביות)
לא חובה, אך מוסיף המון: 100 גר' אגוזי מלך
ההכנה
לרסק את הביסקוויטים (ואם בחרנו להעשיר אז גם את אגוזי המלך) לפירורים דקים
להקציף יחד את השמנת המתוקה, הפודינג, החלב וגבינת השמנת לקרם אחיד וחלק. להפריש כוס מהקרם ולשמור בצד (לעירבוב עם השוקולד).
להוסיף לקערת הקרם את פירורי הביסקוויטים (והאגוזים...) ולהבליע היטב.
להמיס את השוקולד המריר מעל אדים (או במיקרו) לכדי 80%, להסיר מהאדים ולערבב להמסה מוחלטת, להוסיף את כוס קרם הוניל-גבינה שהפרשנו ולערבב לקרם אחיד.
להוסיף את קרם השוקולד לעיסת הביסקוויטים ולערבב עד קבלת מסה אחידה. להשהות במקרר כשעה לייצוב. להוציא ולכדרר לכדורים בגודל הרצוי, גלגל את הכדורים בסוכריות צבעוניות/שוקולד, להעביר למגש מרופד נייר אפייה ולקרר היטב. להציב בעטרות נייר ו... לחגוג. האחסון יעשה בקירור או בהקפאה
Comments
Post a Comment