Skip to main content

כבד קצוץ

מצרכים:
1 קג כבד עוף
3-4 בצלים קצוצים
2 ביצים קשות
לחמניה
100 גר חמאה
עלי מרווה
יין פורט

הכנה:
לטגן בצל עד להשחמה, לפזר מעט סווכר חום מעליו, כשחום להוסיף חצי כוס יין ולאדות,
תבלינים - כמון, פלפל, מלח סלרי, מלח, מעט גינגר
להוסיף את הכבד ולבשל עד שמוכן

לטחון יחד עם הביצים והלחמניות
להוסיף יין לריכוך

Comments

Popular posts from this blog

פרגיות של חיים כהן

מרכיבים: 8   יחידות סטייק פרגית   - פרגיות נקיות משומן ועצמות 1   יחידות בצל   - מגורר בפומפיה 1   יחידות לימון   - סחוט טרי 1   יחידות פלפל חריף   - חתוך לטבעות 1   כפית/ות כמון 1   כפית/ות פפריקה מעושנת 1   יחידות אבקת קארי   - קארי צהוב 1/2   כפית/ות פלפל שחור 1/2   כפית/ות מלח 5   יחידות שום (שיניים)   - חתוכות לטבעות דקות     אופן ההכנה: בתוך קערה או קופסא בעלת מכסה מערבבים יחד את כל חומרי המשרה, מערבבים היטב עד לאיחוד המשרה. מכניסים את הפרגיות למשרה ומכסים היטב בנוזלי המשרה, מכסים ואוטמים היטב. מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הפרגיות והמשרה ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו על הגריל בערב. על מנגל עם פחמים, בחום בינוני, צולים את הפרגיות הופכים פעם אחת בלבד, בזמן הצליה על הצד הראשון ניתן למרוח מהמשרה לצורך העצמת טעמים.

פסטו של חיים כהן

עוגת בננה אופה לחם