המצרכים:
4 פרוסות דג סלמון במשקל 180 גר'
מלח, פלפל
למרינדה -
3 שיני שום כתושות
1/4 כוס שמן זית
3 כפות סירופ מייפל איכותי
1 כף רוטב סויה
1 לימון, סחוט
להגשה -
1/2 כוס עירית, קצוצה
אופן ההכנה:
- מתבלים את הפילטים במלח ופלפל.
- מכינים את המרינדה - מערבבים את כל המרכיבים בקערה, ומשרים בפנים את הדגים במשך 200 דקות עד לספיגת טעמים.
- מחממים את המנגל או את התנור לחום מקסימלי, וצולים את הדגים במשך כ-3-4 דקות מכל צד על המנגל או כ-7-8 דקות בתנור.
- לפני ההגשה, מברישים את הדגים במרינדה, מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים.
Comments
Post a Comment