Skip to main content

צלי בקר

1-1.5 קילו בשר
1 כוס יין אדום
2 בצל
3 גזרים
2 עגבניות
מעט סלרי קצוץ
צרור פטרוזיליה
6 שיני שום
2 כפות קמח
קופסת רסק עגבניות קטנה
תבלינים: מלח פלפל פפריקה
עלי דפנה, פלפל אנגלי, מעט סוכר

 מוסיפים מים אם צריך

הכנה:
1. סוגרים את הבשר ומוצאים מהסיר
2. משחימים בצל קצוץ, מוסיפים שום, גזר, סלרי, עגבניות עד שמקבלים גוון חום.
3. מוסיפים את הקמח ומעברבבים
4. מוסיפים את היין ואת רסק העגבניות
5. מוסיפים את כל התבלינים
6. שמים את הבשר במרכז הסיר, ומוסיפים מים אם צריך
7. מבשלים כשעתיים וחצי בחום 170 מעלות

Comments

Popular posts from this blog

פרגיות של חיים כהן

מרכיבים: 8   יחידות סטייק פרגית   - פרגיות נקיות משומן ועצמות 1   יחידות בצל   - מגורר בפומפיה 1   יחידות לימון   - סחוט טרי 1   יחידות פלפל חריף   - חתוך לטבעות 1   כפית/ות כמון 1   כפית/ות פפריקה מעושנת 1   יחידות אבקת קארי   - קארי צהוב 1/2   כפית/ות פלפל שחור 1/2   כפית/ות מלח 5   יחידות שום (שיניים)   - חתוכות לטבעות דקות     אופן ההכנה: בתוך קערה או קופסא בעלת מכסה מערבבים יחד את כל חומרי המשרה, מערבבים היטב עד לאיחוד המשרה. מכניסים את הפרגיות למשרה ומכסים היטב בנוזלי המשרה, מכסים ואוטמים היטב. מכניסים למקרר לשעה עד שעתיים, המלצתי להכין את הפרגיות והמשרה ערב קודם או השכם בבוקר אם מכינים אותו על הגריל בערב. על מנגל עם פחמים, בחום בינוני, צולים את הפרגיות הופכים פעם אחת בלבד, בזמן הצליה על הצד הראשון ניתן למרוח מהמשרה לצורך העצמת טעמים.

פסטו של חיים כהן

עוגת בננה אופה לחם