1-1.5 קילו בשר
1 כוס יין אדום
2 בצל
3 גזרים
2 עגבניות
מעט סלרי קצוץ
צרור פטרוזיליה
6 שיני שום
2 כפות קמח
קופסת רסק עגבניות קטנה
תבלינים: מלח פלפל פפריקה
עלי דפנה, פלפל אנגלי, מעט סוכר
מוסיפים מים אם צריך
הכנה:
1. סוגרים את הבשר ומוצאים מהסיר
2. משחימים בצל קצוץ, מוסיפים שום, גזר, סלרי, עגבניות עד שמקבלים גוון חום.
3. מוסיפים את הקמח ומעברבבים
4. מוסיפים את היין ואת רסק העגבניות
5. מוסיפים את כל התבלינים
6. שמים את הבשר במרכז הסיר, ומוסיפים מים אם צריך
7. מבשלים כשעתיים וחצי בחום 170 מעלות
1 כוס יין אדום
2 בצל
3 גזרים
2 עגבניות
מעט סלרי קצוץ
צרור פטרוזיליה
6 שיני שום
2 כפות קמח
קופסת רסק עגבניות קטנה
תבלינים: מלח פלפל פפריקה
עלי דפנה, פלפל אנגלי, מעט סוכר
מוסיפים מים אם צריך
הכנה:
1. סוגרים את הבשר ומוצאים מהסיר
2. משחימים בצל קצוץ, מוסיפים שום, גזר, סלרי, עגבניות עד שמקבלים גוון חום.
3. מוסיפים את הקמח ומעברבבים
4. מוסיפים את היין ואת רסק העגבניות
5. מוסיפים את כל התבלינים
6. שמים את הבשר במרכז הסיר, ומוסיפים מים אם צריך
7. מבשלים כשעתיים וחצי בחום 170 מעלות
Comments
Post a Comment